2011. augusztus 27., szombat

Zara platform szexi tűsarkú cipellő - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Ez a letisztult platform szandál a Zara szülöttje.  Extravagáns érzékisége a kisugárzásodra is hatással lesz, minden bizonnyal lehengerled a rajongóidat!
Mérete: 38-as, bőr talppal rendelkezik, sarokmagassága a belső ívnél: 9, 00cm, a külső ívnél: 12, 00-13, 00cm között van. A szandál felsőrészét gumírozott szalagokból fésülték össze, sarokrésznél szürke velúr borítja, valamint a szandál lábujjrészénél is ugyanez az anyag található. Talpa emelt, elején 1, 00cm magas, mely hátrafelé növekszik egészen 1, 8 cm -ig, és ezt a részt, csakúgy, mint a sarkát vékony lakk borítja melynek színe ugyancsak szürke.  Ritkán használt szandál, sarokméretéhez képest igen kényelmes, jól fogja a bokád , belső talpa párnázott ,  de ez elvárható ettől a minőségtől.. Nem gond benne az álldogálás...
Színhőmérséklete: hideg-szürke
Használatban: megközelítőleg 8 alkalommal rukkoltam vele elő
Apró hiba: A képen látszó hiba egy gallynak köszönhető. Én nem bíbelődtem vele, nem zavart, de aki ügyes, az elvarrja a bolyhait.
Mj: Ha csontkinövésed van, ne ezt a fazont válaszd: ), viszont ha nincs, akkor jelenj meg ebben, és jelezz vissza, hányan irigyelték le a lábadról: )


Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-06 19:14
. Zara platform szexi tűsarkú cipellő - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése