2011. szeptember 26., hétfő

Európa közlekedése és a regionális fejlődés - Jelenlegi ára: 5 585 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Európa közlekedése és a regionális fejlődésA könyv listaára: 6980 Ft. Leírás:
A könyv a közlekedésnek az európai területi (regionális) fejlődésben betöltött, valamint a területfejlesztésben neki szánt szerepéről szól. Ez a munka nem a közlekedés és a területi fejlődés összefüggéseinek elméleti kérdéseire, hanem a tapasztalati tények bemutatására, azok alapvetően kommunikációföldrajzi aspektusú értékelésére helyezi a hangsúlyt. Három alapvető célt szolgál a könyv. Először: a szerző reális képet szeretne adni arról, hogy milyen szerepet töltött/tölt be a közlekedés (mint a gazdaság egyik infrastrukturális ágazata) a térségek spontán fejlődésében, differenciálódásában, és mennyire alkalmas a területi folyamatokat befolyásoló eszközként a területfejlesztésre. Egyenként mutatja be a hat közlekedési ágazat ökonómiai, környezeti és térségfejlődési (településfejlődési) tulajdonságait, nem utolsósorban a területi szerkezetet alakító hatását. Másodszor: a szerző törekvése, hogy részletesebb ismeretanyagot nyújtson az összeurópai (transzeurópai hálózattal kapcsolatos) közlekedésről, továbbá földrészünk nagyrégiói (országcsoportjai) és országai közlekedéséről. Az elemzett tíz nagyrégió: a Brit-szigetek, Franciaország, a Benelux államok, Németország, az Alpok, Ibériai-félsziget, Olaszország, Görögország, Törökország és Észak-Európa. Harmadszor: számos szempont érvényesítésével, viszonyszámok együttes igénybevételével a szerző meghatározza és térképen ábrázolja a közigazgatási határoktól többnyire független komplex közlekedésföldrajzi térségeket. A számos térképpel illusztrált kötetet terjedelmes szakirodalmi jegyzék, névmutató és tárgymutató egészíti ki. ISBN: 963-9542-28-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 10. 00 és 17. 00 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 5 585 Ft

Az aukció vége: 2011-09-24 04:29
. Európa közlekedése és a regionális fejlődés - Jelenlegi ára: 5 585 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése